banerek

Uprzejmie informujemy, że poniżej opublikowane treści zachowują aktualność na dzień 31 grudnia 2017 r. i dotyczą poprzednika prawnego Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Regionalnego Zarządu Gospodarki Wodnej w Gliwicach. Polecamy Państwa uwadze stronę Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie pod adresem www.wody.gov.pl.

 

Klauzula informacyjna dotycząca przetwarzania danych osobowych

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

  1. administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Państwowe Gospodarstwo Wodne Wody Polskie z siedzibą w Warszawie 00-844, ul. Grzybowska 80/82.
  2. jeśli ma Pani/Pan pytania dotyczące sposobu i zakresu przetwarzania Pani/Pana danych osobowych w zakresie działania PGW WP, a także przysługujących Pani/Panu uprawnień, może się Pani/Pan skontaktować z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych w PGW WP za pomocą adresu Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu:
    • wypełnienia obowiązków prawnych, wynikających z ustawy Prawo wodne (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit c Rozporządzenia);
    • realizacji umów, (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit b Rozporządzenia);
    • w pozostałych przypadkach Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie na podstawie wcześniej udzielonej zgody w zakresie i celu określonym w treści zgody, (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit a Rozporządzenia).
  4. odbiorcą Pani/Pana danych osobowych mogą być:
    • organy władzy publicznej oraz podmioty wykonujące zadania publiczne lub działające na zlecenie organów władzy publicznej, w zakresie i w celach, które wynikają z przepisów powszechnie obowiązującego prawa.
  5. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji wskazanych w pkt. 3 celów przetwarzania, albo wycofania przez Panią/Pana zgody na ich przetwarzanie.

    1. W związku z przetwarzaniem Pani/Pana danych osobowych przysługują Pani/Panu następujące uprawnienia:
    1. prawo dostępu do danych osobowych, w tym prawo do uzyskania kopii tych danych;
    2. prawo do żądania sprostowania (poprawiania) danych osobowych – w przypadku gdy dane są nieprawidłowe lub niekompletne;
    3. prawo do żądania usunięcia danych osobowych (tzw. prawo do bycia zapomnianym), w przypadku gdy:
      • dane nie są już niezbędne do celów, dla których dla których były zebrane lub w inny sposób przetwarzane,
      • osoba, której dane dotyczą, wniosła sprzeciw wobec przetwarzania danych osobowych,
      • osoba, której dane dotyczą wycofała zgodę na przetwarzanie danych osobowych, która jest podstawą przetwarzania danych i nie ma innej podstawy prawnej przetwarzania danych,
      • dane osobowe przetwarzane są niezgodnie z prawem,
      • dane osobowe muszą być usunięte w celu wywiązania się z obowiązku wynikającego z przepisów prawa;
    4. prawo do żądania ograniczenia przetwarzania danych osobowych – w przypadku, gdy:
      • osoba, której dane dotyczą kwestionuje prawidłowość danych osobowych,
      • przetwarzanie danych jest niezgodne z prawem, a osoba, której dane dotyczą, sprzeciwia się usunięciu danych, żądając w zamian ich ograniczenia,
      • Administrator nie potrzebuje już danych dla swoich celów, ale osoba, której dane dotyczą, potrzebuje ich do ustalenia, obrony lub dochodzenia roszczeń,
      • osoba, której dane dotyczą, wniosła sprzeciw wobec przetwarzania danych, do czasu ustalenia czy prawnie uzasadnione podstawy po stronie administratora są nadrzędne wobec podstawy sprzeciwu;
    5. prawo do przenoszenia danych – w przypadku gdy łącznie spełnione są następujące przesłanki:
      • przetwarzanie danych odbywa się na podstawie umowy zawartej z osobą, której dane dotyczą lub na podstawie zgody wyrażonej przez tą osobę,
      • przetwarzanie odbywa się w sposób zautomatyzowany;
    6. prawo sprzeciwu wobec przetwarzania danych – w przypadku gdy łącznie spełnione są następujące przesłanki:
      • zaistnieją przyczyny związane z Pani/Pana szczególną sytuacją, w przypadku przetwarzania danych na podstawie zadania realizowanego w interesie publicznym lub w ramach sprawowania władzy publicznej przez Administratora,

    2. W przypadku gdy przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie zgody osoby na przetwarzanie danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit a RODO), przysługuje Pani/Panu prawo do cofnięcia tej zgody w dowolnym momencie. Cofnięcie to nie ma wpływu na zgodność przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, z obowiązującym prawem.
  6. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
  7. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest obowiązkowe, w sytuacji gdy przesłankę przetwarzania danych osobowych stanowi przepis prawa lub zawarta między stronami umowa, w przypadku gdy przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody, podanie danych osobowych Administratorowi jest dobrowolne.
  8. Pani/Pana dane mogą być przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane.

I Konkurs Kruszywa I/2017

1 ) Ogłoszenie

2 ) Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

tel. (32) 777-49-15

 

III Konkurs Wiklina Energetyczna

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs BWP I

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami 

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs BWP III

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs BWP II

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs BWP IV

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs BWP V

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs BWP VI

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs BWP VII

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs BWP VIII

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Halina Majdanik-Stróżyńska
tel. (32) 777-49-18
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości PRZECZYCE II

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

 

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości PRZECZYCE III

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

 

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości PRZECZYCE IV

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

 

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości PRZECZYCE V

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

 

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości PRZECZYCE VI

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości PRZECZYCE VII

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości PRZECZYCE VIII

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości PRZECZYCE IX

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości PRZECZYCE X

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości PRZECZYCE XI

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości PRZECZYCE XII

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

II Konkurs na dzierżawę nieruchomości Pławniowice II

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs Pławniowice III

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości Przeczyce I

1) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Przeczyce I

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Przeczyce I

 

 

II Konkurs na dzierżawę nieruchomości Racibórz I

1) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz I

 

 

II Konkurs na dzierżawę nieruchomości Racibórz II

1) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz II

 

 

II Konkurs na dzierżawę nieruchomości Racibórz III

1) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz III

 

 

II Konkurs na dzierżawę nieruchomości Racibórz IV

1) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz IV

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości Racibórz IX

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz IX

 

 

I Konkurs Racibórz X

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz X

 

 

I Konkurs Racibórz XI

1 ) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz XI

 

 

 

 

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Tomasz Cygan
tel. (32) 777-49-89
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Halina Majdanik-Stróżyńska
tel. (32) 777-49-18
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Konkurs pod wilkinę energetyczną

1) Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie na wilkinę energetyczną

 

 

II Konkurs na dzierżawę nieruchomości obręb Nieboczowy z przeznaczeniem na działalność gospodarczą związaną z poszukiwaniem i rozpoznaniem złóż kruszyw mineralnych - Nieboczowy

 

1) Ogłoszenie

 

 

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Nieboczowy

 

 

I Konkurs na dzierżawę nieruchomości obręb Nieboczowy z przeznaczeniem na działalność gospodarczą związaną z poszukiwaniem i rozpoznaniem złóż kruszyw mineralnych - Nieboczowy

 

1) Ogłoszenie

 

2) Mapa

 

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Nieboczowy

 

 

Konkurs na dzierżawę nieruchomości nr I Racibórz

 

  1. Ogłoszenie
  2. Wniosek
  3. Projekt umowy
  4. Mapa
  5. Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz I


     

Konkurs na dzierżawę nieruchomości nr II Racibórz

  1. Ogłoszenie
  2. Wniosek
  3. Projekt umowy
  4. Mapa
  5. Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz II


     

Konkurs na dzierżawę nieruchomości nr III Racibórz

  1. Ogłoszenie
  2. Wniosek
  3. Projekt umowy
  4. Mapa
  5. Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz III


     

Konkurs na dzierżawę nieruchomości nr IV Racibórz

  1. Ogłoszenie
  2. Wniosek
  3. Projekt umowy
  4. Mapa
  5. Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz IV


     

Konkurs na dzierżawę nieruchomości nr V Racibórz

  1. Ogłoszenie

    Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz V

 

Konkurs na dzierżawę nieruchomości nr VI Racibórz

  1. Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz VI

 

Konkurs na dzierżawę nieruchomości nr VII Racibórz

  1. Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz VII

 

Konkurs na dzierżawę nieruchomości nr VIII Racibórz

  1. Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Racibórz VIII

 

Konkurs na dzierżawę nieruchomości Pławniowice I

  1. Ogłoszenie

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Pławniowice I

 

Konkurs na dzierżawę nieruchomości

  1. Ogłoszenie
  2. Wniosek
  3. Projekt umowy
  4. Mapa cz 01
  5. Mapa cz 02

 

Konkurs ofert na dzierżawę rozstrzygnięty - pobierz

Konkurs na dzierżawę nieruchomości Pławniowice II

  1. Ogłoszenie

 

Informacja o wyborze dzierżawcy w konkursie - Pławniowice II

 

Wydział prowadzący sprawę

Wydział Zarządzania Majątkiem Skarbu Państwa i Gospodarki Nieruchomościami

Halina Majdanik-Stróżyńska
tel. (32) 777-49-18
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Dyrektor RZGW Gliwice ogłasza konkurs na dzierżawę nieruchomości przeznaczonych pod wydobycie kruszywa naturalnego


Szczegóły ogłoszenia.


Konkurs ofert na dzierżawę rozstrzygnięty - pobierz